Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
All4party Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Fantana sampanie, baloane de sapun
250 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fantana sampanie - 250 lei (la achizitionare mai multor pachete de servicii pretul pentru acest serviciu scade considerabil)

Fantana de sampanie poate fi amplasata la intrare. Astfel invitatii care urmeaza sa ciocneasca un pahar cu mirii ca sa-ti exprime bucuria acestui eveniment vor servi intr-un mod inedit.

Efectul este asigurat, cascada de sampanie va impresiona orice invitat.

Alaturi de cascada de sampanie, puteti aranja un bufet de fructe, o cascada de ciocolata si atunci efectul va fi de-a dreptul devastator. Tropicana!
Un mod original de a servi sampania la evenimentul vostru, fantana de sampanie este un element deosebit de decor care va incanta invitatii Dumneavoastra.

In plus, fantana de sampanie poate fi folosita pentru a servi si alte tipuri de bauturi in functie de preferintele si gusturile voastre: vin, martini, gin, sucuri naturale.
Indiferent de optiunea dorita, fantana de sampanie va inlocui banalele pahare servite la masa si va crea un adevarat spectacol care va ramane in mintea invitatilor
Baloanele de sapun produc bucurie generala printre cei mici si cei mari. Tocmai de aceea iti oferim posibilitatea de a inchiria una sau mai multe masini de baloane de sapun cu capacitatea de a scoate peste 10.000 balonase/minut.
10 % REDUCERE fata de preturile afisate mai jos.

PROMOTIE VALABILA PENTRU EVENIMENTE CARE AU LOC DE LUNI PANA VINERI.

Inchiriem o astfel de masina de facut baloane de sapun la numai:
-  230 lei cu operator
-  150 lei fara operator

Se actioneaza printr-o minitelecomanda de la distanta.

Atentie!!!!! Impreuna cu fumul greu aveti preturi mult mai mici.
Lemonade Bar Nunta

Pentru nuntile de vara, in gradina un Limonade Bar se potriveste la fix! Stim ca e nunta si ca invitatii pentru a intra un pic in atmosfera specifica au nevoie de ceva tarie, dar cand soarele arde pe cer nimic nu e mai racoritor decat un pahar rece cu limonada. Poti amplasa foarte usor intr-un colt al gradinii un bar plin cu limonada de toate fructele, clasica sau cu menta, cu levantica sau ghimbir.
Dozator de bere/vin

Dozator de bere/vin - de la 250 lei/eveniment
-poate fi folosit pentru bere, vin sau sifon.
-coloana de bere inox cu robinet.
-racitor de capacitate mare - 70l/ora.
-cupla keg diferite branduri.
-tub co2 incarcat la capacitate 10 l.
-pompa de recirculare cu agitator.
-ceas manometric pentru reglarea presiunii.

Se preteaza la evenimente 50+ persoane.

Butoiul de bere se achizitioneaza separat fie de la noi fie de la un distribuitor de bere.

Dozatorul de bere este un serviciu prin care tu si invitati tai va puteti incarca paharele cu berea favorita ori de cate ori aveti nevoie. Este serviciul ideal pentru barbatii carora le place sa savureze gustul berii. Dozatorul de bere poate fi un serviciu pretios cand va adunati cu cu toti prietenii in seara evenimentului  sau oriunde te intalnesti cu gasca ta.
Din Gura in Gura